Bine ati venit!

Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0740029126 sau 0766331406 si sa ne vizitati pe site-ul www.square2design.ro

SERVICII

Consultanta profesionala arhitectura de interior
Pentru inceput se stabileste o intalnire in care se discuta scopul, functiunea,  ambianta dorita, bugetul si etapele de desfasurare ale proiectului.

Realizarea conceptului
consta in: relevee, schite, randari (vizualizari 3D), planuri schematice (2D) si realizarea a doua sau mai multe variante de amenajare.

Proiectul de arhitectura de interior
contine: plan de pardoseala, plan de plafon, desfasurari pereti, sectiuni, planurile mobilierului, detalii de executie, randari detaliate si mostrar de materiale si finisaje.

Alegerea finisajelor
Pentru a realiza un proiect de calitate, ne ocupam personal de indrumarea clientului in alegerea finisajelor (gresie, faianta, vopsitorie, tapete, parchet etc) si a corpurilor de iluminat.

Intocmirea devizului
Devizul cuprinde toate finisajele, mobilierul si corpurile de iluminat necesare in proiect, firma de la care provin si costul lor.

Mobilier la comanda
Proiectam mobilier la comanda si colaboram cu o firma care realizeaza mobilierul dupa proiectele noastre. 

Urmarire de santier
Pentru un cost suplimentar oferim urmarire de santier 3 zile/ saptamana sau mai mult, in functie de complexitatea proiectului.

Consultanta
Pentru cei care nu doresc proiect de arhitectura de interior, oferim si consultanta. Pretul unei ore de consultanta este de 90 RON.

Durata proiectarii
variaza intre 1 si 5 saptamani in functie de complexitatea proiectului. Dupa prima discutie, noi va oferim variantele de concept in aproximativ 1 saptamana. Proiectul detaliat dureaza intre 2 si 5 saptamani.

Tarife
Preturile in arhitectura de interior nu sunt standard, acestea variaza in functie de complexitatea proiectului si de dimensiunile spatiului. Preturile incep de la 10 EUR/ mp si difera in functie de destinatia spatiului.
Pentru o oferta de pret ne puteti trimite pe e-mail contact@square2design.ro planul/ dimensiunile spatiului si cateva detalii despre amenajarea dorita.